"Поки ДБР не розлучить нас": У мережі жартують із приводу заяви Соні Морозюк про розставання з нареченим Гринкевичем

У Мережі активно обговорюють заяву Соні Морозюк про розставання з нареченим Романом Гринкевичем, передають Патріоти України.

Художниця Соня Морозюк повідомила, що не виходитиме заміж за Романа Гринкевича, батька якого підозрюють у корупції під час роботи з Міноборони України. Вона повідомила, що не бажає створювати сім'ю з Романом.

У коментарях Олексій Дурнєв пожартував на тему весілля Морозюк і Гринкевича, яке так і не відбулося. «У багатстві й бідності поки ДБР не розлучить нас», — написав він.

Інші українці також активно коментують публікацію Морозюк — вони не тільки жартують та іронізують, а й критикують художницю.

«А я так чекала відео звернення в стилі марченко «дост карагюнде белі олур», «Тобто Ви дійсно хочете сказати, що тільки після притягнення Романа до відповідальності зрозуміли, що він та його сімʼя обкрадали країну та наших воєнних?», «А от Люда Янукович свого не кинула!», «Але все дуже логічно)) сів в тюрму міняй жену) тим більше кому потрібний наречений який більше не зможе дарувати прикраси за сотні тисяч доларів)», «Десь нервово палить осторонь приміщення за 250к$», «Несіть наступного мужика. Цей вже не годний», «Шо масік поїхав на тюрягу?», «Дуже смішний пост», «І як швидко на заміну картьє прийшли браслетики з Єви», «Далі інтерв'ю з Єфросиніною, напевно, для закріплення образу жертви)», «Цей пост потрібно було писати в перший день», «а що було не зрозуміло хто він, коли він по підробним документам «волонтера» їздив у Венецію?», — пишуть у Мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...

Як працюють "червоні лінії" на Близькому Сході та у Європі – загадка. Чому там можна обстрілювати російські бази, а тут – не можна? - політолог

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 21:17

"Вчора Ізраїль обстріляв ракетами російську базу Хмеймім у Сирії, де якраз приземлився іранський літак. Фото та відео вибухів уже досить у мережі", - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...