Поки холопи тонуть: Сім'я мера затопленого Орська веде розкішний образ життя в Дубаї

Будинок в Дубаї, де син мера купив квартиру. Фото: ФБК.

Родина Василя Козупиці, мера міста Орська, затопленого через прорив дамби, купує елітне житло в Еміратах та хизується у соцмережах своїм виїздом з Росії. Про це розповіли розслідувачі російського Фонду боротьби з корупцією, передають Патріоти України.

Як стало відомо, син мера Микола Козупиця близько місяця тому придбав в Еміратах квартиру, куди переїхав разом із дружиною та дітьми.

Квартира площею близько 90 кв. м, за підрахунками Фонду, могла обійтися сім'ї в 33 млн рублів – $353 тис. Інформацію про життя в Дубаї члени родини мера Орська відкрито публікують у соціальних мережах.

Доходи сім'ї автори розслідування пояснюють так: «Під час недовгої перерви у своїй чиновницькій кар'єрі Василь Козупиця очолював приватне охоронне підприємство, яке він записав на свого сина Миколу. І співвласником орського приватного підпримства він вважався до минулого року. Класична схема. Десятиліттями чиновник, що сидить у владі, допускає катастрофу, розповідає про те, як здорово йти вмирати на війну, а власного сина відправив подалі від мобілізації в сонячний Дубай».

Судячи з відкритих даних, сім'я мера також проживає в Саудівській Аравії, де вони отримали водійські права та документи для легального проживання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Довершення погрому головної авіабази ворога у Криму: Аеродром Бельбек другу ніч поспіль атакували ракети

четвер, 16 травень 2024, 7:34

Дехто з експертів напередодні вангували, що Бельбекскій аеродром, як такий, повністю розгромлений. Імовірно трохи випередили час, жирних цілей залишилося і на цю ніч. Цієї ночі знову на аеродромі Бельбек в окупованому Криму виникла пожежа, повідомляють...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...