"Поки що я - Путін". Так, пуйло й раніше казало багато дурниць, але зараз це щось новеньке", - експерт

"Те, що розповідає професор Соловей щодо путіна, який начебто помер і знаходиться в холодильнику, нагадує мені, вибачте за неочікувану аналогію, геометрію Лобачевського: довести певний час було не можна, але й спростувати — теж, бо в неї є внутрішня несуперечливість", - пише економіст Олександр Кірш на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ба більше, якщо теорія Лобачевського була вимушена дочекатись, доки фізики усього світу разом з математиками казатимуть про викривлений простір, Соловей пропонує доказ одразу ж: А зробіть у прямому етері аналіз ДНК того, кого вважають путіним, і для порівняння — його доньки, яку він сам визнає!

Серед непрямих доказів від професора Солов’я — частота згадувань про президента в офіційних ЗМІ рф, яка раптово й різко знизилась і поступається кількості згадувань про патрушева; нові офіційні спікери, які роблять заяви президентського рівня, — той самий патрушев і навіть шойгу; їх меседжі щодо перемовин; важка бронетехніка в москві в день нібито путінської смерті.

Він також звертає увагу на такі дивні вирази/висловлювання [двійника] путіна, як "клопи з Заходу", "скрепи від золотої орди" або навіть: "ПОКИ ЩО я — путін". Так, пуйло й раніше казало багато дурниць, але справа знову-таки в частоті.

Від себе ж нагадаю й про пуйловий некролог, який патрушев вже навіть зачитав.

Але в мене є питання незалежно від того, де знаходиться путін і в якому стані, — в кремлі (або бункері) живий чи в холодильнику померлий. Хто є замовником власне професора Солов’я? З ким він в команді, про яку сам часто каже?

Раніше вважали, що це патрушев, але Соловей досить несхвально висловлюється й щодо нього особисто, й щодо його програми; сам Соловей натякав на чемезова, але тому, як і патрушеву, з яким він у змові, вкрай невигідно оголошувати про смерть пуйла, бо тоді вони разом здійснили, виходить, державний переворот.

І є лише одна людина, якій такі передчасні чутки дуже корисні, — це той, кого "несправедливо обійшли", — законний наступник президента на випадок його смерті прем’єр мішустін. Саме в нього двійник "все відібрав"! Разом з тими, хто двійника поставили тимчасово керувати країною під своїм наглядом.

До речі, те, що Соловей і досі, знаходячись у москві, живий, свідчить про те, що мішустін — не такий вже слабкий, як про нього кажуть. Тим більш, що від колишнього податківця, як, втім, і від фсбшників, можно очікувати чого завгодно.

І якщо для обережних американців/європейців і навіть китайців, хто б не був, аби не було зайвих загострень, то Україна має невизначеністю скористатись і могла б на офіційному рівні вимагати аналізу ДНК. Хто головує в ядерній країні, яка є членом Радбезу ООН?! З ким деякі лідери держав навіть ведуть перемовини? Що взагалі коїться в мордорі, на який так сподівається "глобальний Південь"? З ким "за 24 години" збирається домовитись Трамп?

Навіть якщо аналіз зроблять і він підтвердить, що пуйло справжнє, самодостатнім буде вже сам принизливий факт такого аналізу. Тож вимагати — треба. Соловей, може, й казкар, але — корисний".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...