"Поки що москвичі дуже страждають лише за Карловим мостом і Ейфелевою вежею, але то не проблема, бо є Азія. Але і з літаками вже біда", - блогерка

"Я вчора вперше з початку війни спілкувалась із бувшою подругою, яка живе у Москві. Я спитала, чи їм вже погано і коли вже вони виходити почнуть. Відповідь: поки у них все добре, через інтернет вони без проблем купують брендові речі, а виходити не можуть, бо автозаки скрізь. А у неї хлопець підліток, треба про нього думати. Ну я сказала, що наступного разу буду спілкуватись, коли вони почнуть кровавими сльозами вмиватися, а того підлітка будуть або на фронт забирать, або голову йому відрізать. Але поки у них все добре і це мене дуже бісить. Я від усієї душі бажаю, щоб вони вже почали не скиглити, а вити...... Москва відчує це ще не скоро", - пише блогерка Ганна Мариненко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але москва- то не вся параша! москва втарена на роки вперед, вся параша працює на неї. Якщо москаlli відчують капець, то тоді владі стане зле. Але, маю надію, що Валера допоможе їм відчути гострі емоції з іншого боку! Нехай жеруть і п’ють поки, але хоч від дронів та ракет мають у штани добряче накладати і дохнути як мухи! Страшні речі кажу, але я це відчуваю! Я хочу щоб їх діти гинули, щоб батьки від горя з ума сходили!

Побачимо як воно буде. Має пройти не 1 рік, щоб вийшла із ладу вся апаратура медична, а замінити немає чим; доіздять свій вік гарні машини, а запчастин не буде, а у самих клепки немає; настане той день, коли без талановитих працівників, які виїхали, перестане функціонувати підприємство за підприємством….
Все буде і кожен відчує на собі, але не зараз. Поки що вони дуже страждають за Карловим мостом і Ейфелевою вежею, але і то не проблема, бо є Азія. Але і з літаками біда. Знайома моя стюардеса була колись. Вже безробітна. І літати літаками з кожним роком буде все страшніше, а до Азії із тієї ж москви на автобусі тиждень треба їхати! Не можуть санкції не зачепити їх, просто потрібен час. Країна дуже була зафарширована баблом. Я сподіваюсь дожити і побачити їх крах!
Ссуться вони там усі... і не дарма... в мене найбільше бажання, щоб вони там закрилися наглухо і їх влада почала гулаг-2... і море політв'язнів і доносів від бдительных соседей. А вишенка на торті - вільні вагнера, що вбивають, грабують і гвалтують".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...

Офіс президента відмовив 12-і бригаді «Азов» та її командиру Денису Прокопенко у створенні петиції щодо розблокування допомоги від США для «Азову» - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:52

Петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США відхилено. . Джерело