Поки Зеленський готується до "перевороту" 1 грудня: Іларіонов розповів, чи "досидить" свій термін "найвеличніший лідер сучасності", котрий дуже його розчарував

Президент Володимир Зеленський під час останнього пресмарафону розчарував експертів тим, що спирався не на факти, а на чутки та домисли. Російський економіст, президент Інституту економічного аналізу Андрій Іларіонов вважає, що з такою політикою президент ризикує не досидіти на посаді відведений Конституцією термін. Про це Іларіонов заявив в інтерв'ю «Гордон», зазначають Патріоти України.

«Це все викликає якесь глибоке розчарування… Поважний президент гідної країни не може так поводитися. Поважна людина, навіть не президент, не може так поводитися з журналістами. Поважна людина не може користуватися чутками, домислами, не може займатися шантажем та погрозами», — вважає Іларіонов.

На думку експерта, «політикою інфантилізму» Зеленський сам скорочує свій гіпотетичний період перебування при владі, і зовнішні чинники тут ні до чого. «Сам підриває ймовірність виконання своїх обов'язків у конституційно відведений йому термін», — уточнив Іларіонов. Причому Росію такий стан речей цілком влаштовує.

«Думаю, що стратегічно Путіна Зеленський влаштовує. Слабкий керівник на посаді президента України — це ідеальна ситуація», — підсумував Іларіонов.

Нагадаємо, під час пресмарафону Зеленський зробив гучну заяву про надходження до нього інформації про нібито спланований державний переворот, котрий начебто запланований на 1 грудня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

У 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...