"Полдеревни расстреляли, не хочу вашу гуманітарку": Пропагандисти Кремля створили новий ролик про "звірства" ЗСУ (відео)

Російська пропаганда запустила новий відеоролик про "звірства ЗСУ". Цього разу за сценарієм українські військові приносять бабусі гуманітарну допомогу, зазначають Патріоти України.

Жінка відмовляється від гуманітарки, заявляючи, що українські військові начебто розстріляли півсела. Міркуючи по тому, що жінка в селі розмовляє російською, за задумою авторів все відбувається на території Курської області.

"До вашої уваги новий шедевр від мосфільму", "Це шедеврально", "Оскара" їм", "Який дешевий цирк", "Півсела розстріляли, а на ній кулі закінчилися))", "Не розстріляли в цій серії, буде продовження", "Ахахахахах ))) Не бабка, а Зоя Космодемьянська", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Курская операция. Месяц. Итоги. Коротко - Злий Одесит

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:39

За месяц СОУ удалось установить контроль на территории более 1 300 км², тем самым создав буферную зону на границе с Сумской областью. . СОУ заставили оттянуть часть сил и средств РОВ с других участков зоны БД в Украине в Курскую область. По состоянию ...

Єрмак заслав в уряд дуже довірену особу, яка, ймовірно, може обійняти посаду прем'єра, - Юрій Луценко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:01

Юрій Луценко, політик, капітан ЗСУ, зазначив, що один серед з оцих 5-6 менеджерів, який себе серйозно проявив, тепер буде освоюватися в урядових коридорах Кабміну, щоб ймовірно зайняти посаду прем'єр-міністра, і це міністр регіонального розвитку Олексі...