Поліграф-шоу: Фурса відреагував на наїзд Дубінського

Сергій Фурса. Фото: соцмережі.

"Какой щедрый день на комплименты:) Спасибо, значит все правильно написано. Когда посипака Коломойского, только что зашкварившийся на защите схем не девочки, но государственного мужа, атакует тебя, это комплимент", - пише фінансист Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Когда посипака Коломойского выступает против приватизации, то это говорит лишь о том, что приватизация хорошая идея. и правильная. И да, догадайтесь с трех раз, что думает олигарх и его говорящая часть тела по поводу приватизации Центрэнерго после того, как олиграх получил контроль над Центрэнерго. Наверняка же думает над новеллой "тысяча и одна причина по которой нельзя приватизировать прибыльную госкомпанию".

И в контексте Коломойского и его посипаки Дубинского уместнее вспомнить другой роман Достоевского, продолжая высокоинтеллектуальную дискуссию. Бесы".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....