Політконсультант Держдепу, виходить, бореться проти збереження хоч якогось демографічного потенціалу нашої країни після війни, - Голобуцький

"80-річний Едвард Люттвак (походить з єврейської родини Румунії, але дуже рано почав мігрувати світом) - відомий американський історик, економіст, фахівець з міжнародних відносин і військової стратегії, політичний консультант Держдепу і Міноборони США, старший радник вашингтонського Центру стратегічних і міжнародних досліджень - закликав відбирати паспорти України в тих українців призовного віку, що перебувають за кордоном і не повертаються, щоб воювати. А також публікувати прізвища та адреси ухилянтів в їхніх рідних містах", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я не маю на увазі відправлення мільярдів доларів до України. Я маю на увазі те, що в боротьбі за незалежність проти вторгнення українці призовного віку залишаються за кордоном зі їхніми українськими паспортами. Останнє слід скасувати з оприлюдненням імен в їхніх рідних містах та за останньою адресою".

--
Це, до речі, той Люттвак, котрий минулого року лобіював "незалежні референдуми в "ЛДНР" як єдиний варіант завершення війни". Тобто, просував тези Кремля. Цим він займався мінімум останні років шість. І утверджував, що "виграти мають обидві сторони" - в сенсі, і Україна, і Росія(?!). А також поширює побрехеньки (теж російські) про "масові вбивства українцями євреїв у Львові". І кричить, що застосування санкцій до російських олігархів - це більшовизм, фашизм, нацизм і "чистки Мао". І йому шалено муляють мирні сценки з життя наших міст між обстрілами.
Таке. Спишемо на вік. Бо якщо сприймати це серйозно, то Люттвак, виходить, бореться проти збереження хоч якогось демографічного потенціалу нашої країни після війни. І прагне зникнення України.
Мало того, що ми, ймовірно, назавжди позбулись мінімум чверті жінок з дітьми, що евакуювались до Європи (тих, що вже вирішили не повертатись). Так Люттвак хоче, щоб чисельність громадян України скоротилась ще й за рахунок чоловіків продуктивного віку, котрі зараз за кордоном.
Ми, звісно, маємо право обурюватись вибором ухилянтів. Ми можемо пред'являти їм претензії. Навіть штрафувати. Але демографія визначає цілком чіткі задачі: українців має бути якомога більше, зважаючи на пряме знищення десятків і сотень тисяч Росією і на масивну еміграцію. Тут не про моральні якості, а про елементарну чисельність. Про потенційних батьків. Про наступне покоління.
А єдиним реальним наслідком вимог Люттвака, якби хтось раптом надумав їх реалізовувати, було би просто скорочення чисельності громадян України".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...