Поліцейські безцеремонно зброєю розганяють журналістів. У смертельну ДТП під Києвом потрапила "велика шишка"

За чутками в аварію з двома загиблими потрапив 'Слуга народу'

Сьогодні, 11 липня, близько 16 години на Новоірпінському шосе, що у Святошинському районі столиці, сталась ДТП. Внаслідок лобового зіткнення двох автомобілів обидва водії загинули. Рух транспорту обмежено. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, у напрямку міста Ірпінь відбулося лобове зіткнення двох автомобілів «БМВ» та «Шкода», внаслідок якого двоє водіїв загинули на місці події.

Відомості про дану подію зареєстровані у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Святошинського управління поліції.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група главку, яка встановлює обставини та механізм автопригоди.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Києві, рятувальниками було встановлено, що внаслідок лобового зіткнення легкових автомобілів BMW та Skoda, одного водія затисло між сидінням та кермом, а іншого чоловіка 1985 року народження викинуло на дорогу.

Журналіст, засновник проєкту Dtp.kiev.ua Владислав Антонов повідомив, що до смертельного ДТП причетний народний депутат.

«До смертельної ДТП потрапив народний депутат? Новоірпенська траса, попередньо, дві людини загинули, у лобовому зіткненні знищено два автомобілі: BMW та mercedes. Траса була терміново перекрита поліцією та дуже злими героями, мені під загрозою автоматичної зброї довелося розвернутися (моя вдома залишилася, щиро думав для зйомки ДТП не знадобиться. Кажуть, депутат не винен у ДТП. Чекатимемо офіційну інформацію», – повідомив журналіст.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...