Політтехнолог викрив "плюси" Коломойського у брехні

Журналіст та політтехнолог Володимир Горковенко пише у себе в Facebook, що канал «1 + 1» - це тиражування фейків і брехні. Наприклад, в останній заяві, в якій вимагають вибачень від «ЄС», вони нагородили купу брехні і якихось фантазій, передають Патріоти України.

Політтехнолог зазначає, перша брехня «1 + 1» - це те, що в 2016 році влада робила спроби позбавити телеканал ліцензії на мовлення. Тоді скандал виник через те, що Нацрада з телерадіомовлення попросила показати власників, як вимагає закон. «Плюси» відразу впали в істерику. Проте, канал в 2016-му отримав продовження ліцензії.
У той же час, канал приховав інформацію, що акціонером каналу є Віктор Медведчук. Чергова брехня «плюсів», що під час президентства Порошенка відбулося об'єднання телеканалів «112 Україна», «ZIK» і «News One» в холдинг «Новини» Віктора Медведчука». Насправді холдинг Віктора Медведчука виник в червні 2019 після перемоги на виборах Володимира Зеленського. Тобто це сталося «за потурання чинної влади».
Горковенко зазначає, на «плюсах» тепер заявляють, що представники фракції «ЄС» можуть брати участь в ток-шоу «Право на владу» та висловлювати свою позицію. Але балансу політичних сил на ток-шоу давно вже немає. Як може бути «збалансована» думка у «Праві на владу», де мінімум третина гостей студії - люди Ігоря Коломойського. І який баланс, коли пішов третій рік президентства Зеленського, а на «плюсах» до сих пір обговорюють Порошенка? Для порівняння, за два роки, про корупцію «в Зеленського» трохи поговорили тільки в одній програмі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...