Політичні проти фізичних: "Потрібно запровадити кримінальну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму", - "слуга" Дубінський виступив проти "під*расів"

Скандальний пропагандист Коломойського та старший "слуга" по Київщині звернувся до уподобань свого потенційного електорату напередодні місцевих виборів

Спадкоємний "румунськопідданий" Олександр Дубінський вирішив, що звернення до вічних цінностей має укріпити його скандальну репутацію серед населення Київської області, де він має перемогти конкурентів перед усім Коломойського, а також Дубинського для щасливого господарювання у наступні роки, зазначають Патріоти України.

Так нардеп "Слуги народу" ,а віднедавна смотрящий від партії влади за київським регіоном Олександр Дубінський вирішив закликати у facebook до кримінальної відповідальність за "пропаганду гомосексуалізму". Вочевидь улбленець "плюсів" визначив це, як один з наріжних камнів своєї чергової перемоги.

Дубінського начебто обурило, що в межах Маршу Рівності Online у Києві за допомогою дрона запустили величезний райдужний прапор, який підлетів, зокрема, до монументу "Батьківщина-Мати".

"На вихідних якісь пі@раси повісили на меч Батьківщини-Матері в Києві "прапор ЛГБТ". Відбулася ця цинічна й аморальна дія напередодні пам'ятного дня 22 червня, коли нацистська Німеччина напала на СРСР і бомбила Київ", - написав Дубінський.

"Вважаю, що це відмінний привід повернутися до питання законодавчого врегулювання кримінальної відповідальності за відкриту пропаганду гомосексуалізму і підтримку цієї пропаганди в ЗМІ", - пропонує депутат.

Так звана "пропаганда нетрадиційних сексуальних відносин" з 2013 року заборонена в Росії. У 2017 році Європейський суд з прав людини визнав цю заборону порушенням права на свободу вираження поглядів.

Для ПУ Лель Лісовик

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...