Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України.

Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили, що нібито збили 9 ATACMS над півостровом, "тому, ймовірно, туди прилетіло щось балістичне". "Це могли бути "Нептуни", могли - ATACMS", – вважає Світан.

Туди дістають 300-кілометрові ATACMS і українські "Нептуни". Однак, на його думку, "Нептуни" краще використовувати по російській території – Брянській, Курській, Бєлгородській, Воронезькій, Ростовській областях і навіть по аеродрому "Кущевська" у Краснодарському краї.

Він додав, що питання полягає у кількості цих ракет, оскільки їх не так багато. Тож наразі оптимальним варіантом для ударів по окупованому Криму є 300-кілометрові ATACMS.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 липня. До кого здавна звертались українці для зцілення . Жіночій день: не варто важко працювати

понеділок, 1 липень 2024, 7:05

1 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У народі день прозвали Кузьма і Дем'ян. 1 липня за старим календарним стилем згадують мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула, а також починаєтьс...

Війська КНДР В Україні - лише частина плану! Йде шантаж задля переговорів. До США летить борт РФ

понеділок, 1 липень 2024, 6:00

Північна Корея, яка підписала з Російською Федерацією угоду про “автоматичну військову допомогу”, відправить інженерні війська до окупованої території Донецької області вже наступного місяця, інформує південнокорейська телерадіокомпанія TV Chosun. Полі...