Полонений окупант розповів про "китайців" у російській армії та скільки отримав за контракт (відео)

Контрактник окупаційної армії, який потрапив у полон під час ведення штурмових дій, повідомив про 1,6 млн російських рублів, які йому заплатили за згоду піти на війну, а також розповів про “китайців”, яких російське командування залучає до ведення бойових дій. Відповідне відео опубліковане на Facebook-сторінці 46-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ, передають Патріоти України.

За словами полоненого, він жив лише з бабусею. Його матір убив її співмешканець через ревнощі. Старший брат відсидів 15 років за вбивство і знову потрапив у місця позбавлення волі, де погодився підписати контракт з армією, бо йому пообіцяли через пів року скасувати всі його судимості.

Сам він дізнався про можливість укласти контракт і піти на війну з реклами у Telegram-каналі. Отримані за підписання контракту 1,6 млн рублів збирався потратити на облаштування приватного будинку та на весілля.

Російський окупант розповів, що потрапив у полон, коли у складі групи з восьми чоловік пішов на пошуки води, яка закінчилася. Під час вилазки росіяни, серед яких, за словами полоненого, були “китайці”, наштовхнулися на українських бійців. Під час бою шестеро окупантів загинули, а він та один “китаєць” потрапили у полон. “З “китайцями” ми спілкувалися тільки жестами, він половину розуміє по-російськи, але не особливо”, - зауважив полонений окупант.

Він також розповів, що командування ставить перед російськими військовими завдання захопити позицію і тримати оборону. Бійців, які відступили, “обнуляють”, тобто розстрілюють.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...