Польща може прикрити небо України у разі наступу ворожих військ з території Білорусі, - військовий експерт

Союзна держава Польща може прикрити небо України у разі наступу ворожих військ з території Білорусі. Про це сказав у ефірі ТСН військовий експерт, заступник директора Центру армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь, передають Патріоти України.

"Прикриття неба може статись, оскільки Польща, як союзна держава, ретельно спостерігає за розвитком ситуації", - зазначив Самусь.

На його думку, Польща та Литва. які перші на собі відчули натиск з боку Білорусі ще за часів емігрантів, готуються до подібного розвитку подій. "Звісно, якщо у Польщі будуть засоби ППО і ПРО, які можуть закривати небо над частиною України, то, я думаю, це буде зроблено без жодних вагань", - додав Самусь.

Загроза наступу з Білорусі: що відомо

Михайло Самусь переконаний, що дастатніх сил і техніки у Росії, аби піти з території Білорусі, поки що немає, однак загроза існує, ба більше, зростає.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...