"Помер після ракетної атаки": Пропаганда Кремля "поховала" Буданова, але навіть росіяни не повірили (фото)

Російська пропаганда вигадала черговий фейк. Цього разу російські пабліки поширили вкид про смерть керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, передають Патріоти України.

"Помер" після ракетної атаки

Мовляв, очільник військової розвідки нібито помер після ракетної атаки. Роспабліки зробили передрук начебто з українських медіа. Пропагандисти розказували, що в Українському домі нібито вже готують церемонію поховання. Джерелом такої новини "називали" співробітників центру.

Однак неозброєним оком видно, що ці повідомлення – фейкові. Навіть росіяни засумнівались: у в коментарях пишуть, що це "якийсь підступ", а телеграм-канали, що розповсюджують цю дезінформацію, називають помийками.

У ГУР відреагували

Представник ГУР МО Вадим Скібіцький у коментарі повідомив, що з Будановим все добре. Він посміявся з нових казок росіян та зазначив, що тільки в обід говорив з керівником розвідки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...