Помідори, перець, морква і редиска..: Пугачова й Галкін здивували несподіваним заняттям на карантині (відео)

Російська співачка Алла Пугачова й телеведучий Максим Галкін зайнялися сільським господарством на самоізоляції.

Алла Пугачова й Максим Галкін

Про це повідомляється в програмі "Ти не повіриш" на телеканалі НТВ, передають Патріоти України.

За словами Галкіна, на ділянці біля їх замку Пугачова вирішила встановити теплиці. Там ростуть помідори, солодкий перець, морква й редиска. А сам телеведучий зробив на ділянці яблуневий сад, адже, як повідомляється, у примадонни з яблунями пов'язані теплі спогадами.

"Найяскравіший дачний спогад – це висока трава, я сиджу маленька, а на мене котяться величезні яблука. Це було в Яблучний Спас. Впало відро, а мені здавалося, що на мене ось ці всі яблука величезні котяться. Якщо не спиться мені, то я відразу туди – в дитинство і на дачу!", – каже співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...