Помста природи: Мисливець поплатився за те, що стріляв у ведмедя

Чоловік кілька разів вистрілив у тварину, однак кулі не завдали ведмедю істотної шкоди і лише розлютили його...

Житель Кемеровської області РФ загинув в результаті нападу ведмедя, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За даними видання, 65-річний чоловік зіткнувся з хижаком під час полювання. Врятуватися втечею не вдалося, а для захисту у нього була тільки дрібнокаліберна гвинтівка. Судячи з усього, він кілька разів вистрілив з неї, однак кулі не завдали ведмедю істотної шкоди і лише розлютили його. Звір накинувся на чоловіка і вбив його.
Увечері син мисливця відправився шукати зниклого батька разом з приятелем. Вони пройшли по його слідах і теж зустріли ведмедя. Чоловіки двічі вистрілили в хижака, забралися на дерево і подзвонили в село. Підмоги довелося чекати до трьох годин ночі, коли за ними приїхав односельчанин на тракторі. Лише після цього вони змогли спуститися з дерева.

23 жовтня мисливствознавці виявили застреленого ведмедя і тіло загиблого. За фактом смерті мисливця розпочато дослідчу перевірку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...