Помста за Харків: По Бєлгороду завдано масованої повітряної атаки. Спочатку пішли дрони, за ними ракети (відео)

Момент прильоту у Бєлгороді

У ніч проти вівторка, 25 червня, у російському Бєлгороді, що неподалік від Харкова, чули серію вибухів. Згодом у місцевих Telegram-каналах стали з’являтися відео з вибухами у місті.

Офіційної інформації наразі немає, однак у соцмережах ширяться кадри вибухів. Зазначається, що пошкодження також отримали житлові будинки.

Згодом у Бєлгороді та Бєлгородському районі була оголошена ракетна небезпека. У місті знову чули вибухи.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика росіян!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пізніше ідея здалася сумнівною: У 2021-му Британія планувала спецоперацію проти Нідерландів, - Борис Джонсон

субота, 28 вересень 2024, 21:40

У розпал пандемії коронавірусу уряд Великої Британії розглядав можливість проведення військової операції із захоплення вакцини на складах у Нідерландах. Про це йдеться у мемуарах тодішнього прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, уривки яких публікує ...

"Залишилося кілька днів, щоб вжити заходів": Полковник ЗСУ назвав найнебезпечнішу ділянку на фронті зараз

субота, 28 вересень 2024, 21:31

За останні 2 тижні ворог не просунувся на Покровському напрямку, натомість Сили оборони України мають на цій ділянці успіхи. Військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан проаналізував дії росіян і вказав на нову небезпечну ділянку на фронті,...