Помста за Полтаву: Українські військові ударили по двоповерховій будівлі з окупантами (відео)

Українські захисники знищили двоповерхову адміністративну будівлю, в якій розміщувалися російські окупанти. Відео з моментом удару показали бійці підрозділу Khorne group 116 механізованої бригади в своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Відповідь" за полтавське училище зв'язку. Орки перемішалися в купу будівельного сміття та своїх поганих черепів", - прокоментували військові кадри.

Також вони натякнули, які саме окупанти розміщувалися в будівлі. "Привозьте нам більше строковиків і десантників. Ми за всіма вами спостерігаємо", - додали в Khorne group.

Додамо, що бійці підрозділу Khorne group 116 механізованої бригади задіяні в рамках проведення операції в Курській області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нептун" вже на півдорозі до Storm Shadow:. Своїх ATACMS у нас ще немає. Але вибачте, ми держава, яка виробляла "Сатану" - експерт про ракетну програму українського ВПК

неділя, 15 вересень 2024, 23:25

"У оборонній справі не можна покладатися на глобалізацію. В оборонній справі не можна покладатися на те, що ти винесеш виробництво кудись, комплектуючі купиш в одній країні, збереш в третій. Оборонка має бути своя. Єдиний шанс бути дійсно захищеним – ц...

Огляд карти бойових дій за тиждень - Злий Одесит

неділя, 15 вересень 2024, 22:55

Сьогодні 15 вересня. Триває 935 доба оборони України проти російської навали. Гойдалки в районі Нью-Йорку, небезпека для Вугледару, оборона Торецька, Покровсько-Кураховский напрямок - росіяни намагаються одним пострілом вбити двох зайців, Селидове трим...