Помирати за "вєлікую Расію" безплатно не готові: Обдурені чмобіки знову влаштували бунт

бунт чмобіків

Мобілізовані в росії скаржаться не тільки на нестерпні умови в збірних пунктах і відсутність забезпечення. У Чуваській республіці третій день триває бунт новобранців, які вимагають від влади негайно перевести на їхні особисті рахунки 400 мільйонів рублів, виділені з місцевого резервного фонду. 3 листопада солдати склали колективне звернення до голови Чувашії Олега Ніколаєва, в якому наполягають на виконанні їхньої вимоги. Як пишуть місцеві пабліки, що публікують фото зазначеного листа, під ним готові поставити свої підписи понад 2 тисячі мобілізованих.

Обурені солдати склали колективне звернення до голови Чувашії Олега Ніколаєва

Про обіцяні 400 млн рублів мобілізованим розповів раніше заступник голови адміністрації республіки. Однак пізніше влада відступилася: міністр фінансів кабміну республіки спростував виділення з резервного фонду зазначеної суми. За його словами, на підтримку мобілізованих було виділено всього 100 млн рублів, ще 30 млн рублів зібрав один із фондів. Таким чином, ні про які 400 млн рублів йому невідомо. Щодо зібраних 130 млн, то цієї суми недостатньо навіть для одноразової виплати кожному мобілізованому в республіці, розмір якої становить 50 тис. рублів.

Втихомирювати новобранців, які бунтують, відправили головного військкома Чувашії (на фото в заголовку).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...