Пообіцяв, що вони всі помруть: Окупанти дезертирували через командира (відео)

Російські окупанти на Курахівському напрямку ниють, що командування пообіцяло їх розстріляти, або «заварити у БТР» за відмову від самогубного штурму. Після цього вони вирішили втекти і розповісти про все у соцмережах, наївно вважаючи, що це їм якось допоможе, зазначають Патріоти України.

За словами дезертирів, командир прямим текстом пообіцяв пустити їх «на м’ясо», після чого вони і покинули розташування. «Нас перевели у 102-й полк без нашого відома… Забрали телефони, все позабирали. Документи… Там під погрозою командира… Ми підемо всі на м’ясо, він нас особисто обнулить, заварить у „бехах“ і відправить на Курахове. Це особисто його слова. Є й голосові повідомлення. Начальник штабу говорив: „Заскакуйте на техніці, на танках на Максиміліанівку“. Хлопці відмовилися їхати, сказали: „Ми підемо пішки“. Він розлютився, закусив це все і просто сказав: „Весь батальйон 500-ті. Ви у мене всі помрете, значить», — поскаржилися росіяни.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Забезпечив економічну безпеку собі": Неймовірне багатство чиновника БЕБ стало приводом для дотепних жартів

понеділок, 21 жовтень 2024, 15:15

Керівник Бюро економічної безпеки у Полтавській області Олег Пахніц вніс у декларацію літак, 30 земельних ділянок, нерухомість у Словаччині, декілька автівок та 6,5 млн доларів заробітку за 2023 рік. Про це йдеться у декларації посадовця, передають Пат...

"Улыбка Путина стала серьезным ударом по врагам": Пропаганда Кремля відзначилась дивною "сенсацією" (фото, відео)

понеділок, 21 жовтень 2024, 14:58

Російські пропагандисти вирішили зробити «сенсацію» з замітки про посмішку свого диктатора Володимира Путіна. На це звернули увагу користувачі соцмереж, передають Патріоти України. Йдеться про повідомлення у прокремлівськи налаштованому турецькому вида...