Попереду лише приємності: У квітні у трьох знаків Зодіаку закінчиться "чорна смуга" - їх чекають кардинальні зміни

Астролог Тамара Глоба, яка раніше назвала знаки Зодіаку, для яких 2021 рік принесе кардинальні зміни у житті, розповіла, у кого з представників зодіакального кола "чорна смуга" закінчиться вже в квітні. Про це пише видання "Стерлеград", передають Патріоти України.

Стрілець

Для Стрільців другий місяць весни стане періодом справжнього щастя. Вони зможуть нарешті вирішити всі свої проблеми і почати жити насиченим і успішним життям. Стрільців чекає успіх у справах і довгоочікуване підвищення на роботі. Зміни позначаться на самопочутті Стрільців - вони будуть набагато краще почуватися як морально, так і фізично.

Діва

Астролог радить Дівам не упустити у квітні щасливий шанс. Місяць розкриє перед представниками знаку багато доріг, а тому Дівам треба постаратися обрати найбільш підходящу і успішну. Хоча доля часто підкидає Дівам неприємності, в квітні цей невдалий період завершиться і вони зможуть розпочати новий життєвий етап.

Рак

У квітні Раки зможуть подолати всі ті труднощі, які останнім часом буквально переслідували їх. Доля підкидала для представників цього знаку чимало випробувань, проблеми не давали спокою, однак в квітні Раки зможуть видихнути з полегшенням. Вони знайдуть душевний спокій і гармонію. Зірки радять присвятити цей час творчості і самовдосконаленню.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...