Попереду важкі дні: Астрологиня розповіла, коли чекати на закінчення гострої фази війни

Не буде перебільшенням сказати, що запитання, коли закінчиться війна, є на сьогоднішній день найважливішим для кожного з нас. Вже зараз зрозуміло, що вона затягується, тому розраховувати на швидке завершення війни, на жаль, не доводиться. Проте все колись закінчується, тому й пекло, в якому ми опинилися, колись має завершитись. Про те, коли скінчиться ця страшна війна, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок, передають Патріоти України.

Нептун та війна

Один із найцікавіших і найправдивіших гороскопів на перебіг нинішньої війни склала відома українська астрологиня Ірина Звягіна, яка уважно розглянула опозицію транзитного Нептуна до Марса України, яка є найгіршим аспектом між цими двома планетами, особливо у ситуації військового протиборства. Війна розпочалася на квадратурі прогресивної карти Марса до Нептуна у гороскопі України, тепер ця ситуація повториться, але вже в умовах транзитів цих планет. У тому чи тому вигляді така небесна конфігурація триватиме до лютого 2024 року, тобто непрості часи чекають на Україну протягом двох років. Як правило, це час випробувань, який, втім, має й позитивні сторони, які ми вже відчуваємо на собі: сила віри, сила долі та резонанс з усім світом, які підтримують нас у битві добра зі злом.

Марс у знаку Овна: вогонь у квадраті

Про те, що у червні велика ймовірність загострення військових дій, астрологи говорили давно, посилаючись водночас на входження Марса на знак Овна, куди він увійшов 25 травня. Там планета війни та агресії перебуває у власному будинку, де почувається максимально комфортно. Водночас Марс, який уособлює собою стихію вогню у вогненному ж знаку – це подвійний вогонь чи, образно кажучи, вогонь у квадраті. У соціумі зростає агресія, небажання поступатися і шукати консенсус, забіякуватість — як у прямому, так і в переносному значенні. Енергія, яку виробляє такий астрологічний союз, шукає виходу, а не знаходячи його, виливається у кровопролитне з'ясування стосунків – і між державами, і між людьми. Підтвердженням цього стали не лише військові події в Україні, а й, наприклад, жахливі події у початковій школі в американському Техасі, де від рук стрільця загинуло дев'ятнадцять дітей.

Марс у знаку Близнят: спілкування на всіх рівнях

Перебувати у знаку Марса Овен буде півтора місяця, так що він може зробити ще чимало неприємних сюрпризів. Про закінчення гострої – з важкими, кровопролитними боями – фази війни в цей час, на жаль, говорити не доводиться, і липень – у всякому разі, перша його половина – буде в цьому сенсі таким же важким, як і червень. На щастя, не все так безнадійно: вже в серпні Марс цілих вісім місяців увійде на знак Близнят, а це не так активні дії, як спілкування на всіх рівнях – простіше кажучи, енергія агресивної та войовничої планети піде в слова.

Цілком можливо, що в цей час розпочнуться плідні переговори між протиборчими сторонами, які закінчаться укладанням мирного договору – найімовірніше, це відбудеться напередодні Дня Незалежності. Звичайно, велика ймовірність того, що він буде проміжним і тимчасовим.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...