Популярна американська реперка оскандалилася словами про війну в Україні та Ізраїлі й засудила дії США

Популярна американська реперка Cardi B різко засудила дії президента США Джо Байдена під час однієї з відеотрансляцій 19 листопада, повідомляють Патріоти України.

Зірка, яка неодноразово вирізнялася цинічними заявами, під час відео-стріму у власному фотоблогу заявила, що не розуміє політику Байдена, хоча раніше його підтримувала. Ба більше, надалі Cardi B взагалі не збирається підтримувати жодного кандидата в президенти США. Виконавиця вважає, що вони нібито нераціонально витрачають кошти з бюджету. Реперка переконана, що її країна "не може спонсорувати дві війни" в Україні та Ізраїлі.

"Ви маєте сісти з цими людьми й шукати рішення. Але ми не можемо спонсорувати ці чортові війни! Ми ж навіть свою країну не можемо утримувати. Закінчуйте з цим! Ви реально маєте з цим покінчити. Не поводьтеся так, ніби у вас є гроші! Бо у вас їх немає", - сказала знахабніла знаменитість.

Також у своїй Instagram-трансляції зухвала реперка згадала слова мера Нью-Йорка Еріка Адамса, який повідомив, що місто зустріне новий рік з дефіцитом у бюджеті у сім мільярдів доларів. Через що будуть скорочені видатки на забезпечення комунальних служб. Це неабияк обурило зірку світового масштабу. Вона переконана, що буде потопати у "щурах і єнотах".

Водночас за свою долю реперка перейматися не стала, оскільки вважає себе достатньо "багатою та відомою". Зірка лише хвилюється за її родичів з Нью-Йорка, які менш забезпечені, аніж вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...