Популярна блогерка з Великої Британії безтямно закохалася в Україну після поїздки до Львова: “Це абсолютно приголомшливо!” (відео)

Львів, Західна Україна і Карпати приголомшили її своєю красою, а люди - гостинністю і добротою.

Популярна блогерша з Великобританії Єва Зу Бек (Eva zu Beck) вирушила до Львова і зняла кілька відеороликів для свого ютуб каналу, де вже понад 1 млн підписників. Блогерша заявила, що Львів, Західна Україна і Карпати приголомшили її своєю красою. Про свої враження від відвідин Львова і України Єва Зу Бек розповіла в матеріалі для DW, повідомляють Патріоти України.

“Перш ніж ми вирушимо в Карпати, я покажу вам Львів – культурну столицю цієї прекрасної недооціненою країни. Львів – це точно прихована перлина Європи. Місту багато років, і завдяки своєму стратегічному розташуванню на протязі століть він переплавив в собі культуру сходу і заходу. Тут все незвично яскраве, і, перш за все, абсолютно приголомшливе. Але за кілька годин їзди від Львова ви знайдете зовсім інший світ. Тут в таємничих Карпатських горах розташовані крихітні села з багатовіковими традиціями “, – розповідає Єва.

Після відвідин Карпат і Львова дівчина заявила, що закохалася в Україні. Ставлення українців до неї було настільки добрим і теплим, що вона не змогла стримати емоцій.

“Я люблю Україну. Без жартів. Я закохалася в цю прекрасну східноєвропейську країну, в її гірські хребти і теплу гостинність. У цьому відео я хочу показати вам село в гірській Україні. Таку доброту до мене проявили гуцульці, які живуть тут … вам теж сподобається це “, – зазначила дівчина.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...