Популярна українська акторка відповіла на закиди, чому її чоловік-нардеп не пішов воювати

Українська акторка Анна Саліванчук висловилася стосовно хейту її чоловіка, народного депутата Олександра Божкова за те, що він не взяв зброї до рук, передають Патріоти України.

Зокрема, знаменитість запевнила, що її чоловік постійно донатить для підтримки армії. І додала, що він з тих людей, які в тилу може робити більше, аніж на передовій. Також Саліванчук зізналася, що майже не обговорює роботу її чоловіка з ним вдома.

"По-перше, народним депутатом він став на другий місяць війни. Він цілими днями працює. І нічого пів року не заробляв взагалі. Все йшло тільки на ЗСУ, а не на зарплату. Я ніколи в нього не питаю про його розмови там. Я не хочу цього чути. Мені не цікаво. Писати й говорити будуть завжди. Я навіть не читаю коментарі. Не кожен чоловік на війні може робити свою справу. Не кожному потрібно воювати. Є багато людей, які тут можуть зробити багато корисного для тих, хто там", - розповіла акторка на Youtube-каналі Аліни Доротюк.

Натомість Анна пригадала свого однокурсника Андрія Федінчика, який наразі є чоловіком її подруги Наталки Денисенко й воює на передовій. За її словами, він є прикладом людини, яка дійсно була готова вступити до лав ЗСУ, і зробила це.

"Я була впевнена, що мій однокурсник Андрій Федінчик піде воювати. Він завжди був такий мужик. Бо це така людина. Йому по-іншому не можна. Люди, які в цьому не розбираються, і будуть там боятися, вони можуть підставити свого колегу, воїна який поруч, і просто втекти", - додала Саліванчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...