Популярна українська блогерка шокувала розповіддю, як її син став задихатися вночі, й поскаржилася на медицину в США

Українська блогерка Аліна Шаманська, яка наразі перебуває у США, налякала своїх шанувальників різким погіршенням стану здоров'я сина. У своєму фотоблогу Аліна розповіла, як Артур раптом почав задихатися вночі, передають Патріоти України.

Тому вона негайно відвезла його на медичний огляд до американської лікарні з підозрою на запалення легень. Втім, на місці виявилося, що її сина не хочуть пропускати в стіни медзакладу. Натомість блогерці запропонували проконсультувати хлопця онлайн через карантинні обмеження. Це неабияк обурило Шаманську, яка вже перебувала під вікнами лікарні. За її словами, вона ледь вмовила лікаря, щоб той вийшов принаймні до машини.

На щастя, лікар все ж провів первинне обстеження в авто блогерки. Після огляду Артура пропустили всередину лікарні й зробили інгаляцію без її попередження. І Аліна знову була розгнівана. До того ж їй не повідомили ціну процедури й обстеження заздалегідь. Так, знаменитість заплатила близько 200 доларів за все.

До слова, Аліна разом з сином планували провести різдвяну відпустку в Нью-Йорку, однак задум довелося скасувати на користь здоров'я дитини.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...