Поранені окупанти постраждали ще раз: У Бєлгороді "швидка" потрапила в ДТП (фото, відео)

11 травня в Бєлгороді (Росія) сталася дорожня аварія за участі швидкої допомоги, яка перевозила російських окупантів. Про це повідомляє ASTRA, передають Патріоти України.

Уранці канал писав про подію, публікуючи відео і фото з місця інциденту, але точної інформації, окрім свідчень очевидців, тоді не було.

Пізніше інформацію про те, що машина "швидкої" потрапила в ДТП, підтвердив канал російських пропагандистів 112, який співпрацює із силовими структурами. За його даними, восьмеро людей, зокрема поранені учасники вторгнення в Україну, постраждали.

Зазначають, що швидка зіткнулася із двома іномарками, внаслідок чого, крім окупантів, було поранено двох фельдшерів, водія і неповнолітнього пасажира однієї з машин.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оцінка останніх подій на Торецькому напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 23 червень 2024, 21:35

1. Отже, спочатку по ситуації, які мені відома на даний час... Протягом крайніх кількох діб, передові підрозділи противника на Торецькому напрямку перейшли до активних (наступальних) дій у тактичній зоні й спромоглися досягнути деяких позитивних для се...

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...