Поранено і вбито понад 100 окупантів: Нові подробиці удару по морпіхах РФ під Старобешевим (фото)

У тимчасово окупованому селі Кумачове Старобешівського району Донецької області загинули військові 810-ої Севастопольської бригади морської піхоти РФ, які прийшли на святковий концерт. Про це інформують у соцмережах, передають Патріоти України.

У неділю, 19 листопада, українська артилерія накрила місце проведення святкового концерту на честь урочистого нагородження 810 бригади морської піхоти РФ.

У результаті удару 25 росіян загинули, ще біля 100 отримали осколкові поранення різного ступеню тяжкості. Окрім того, у лікарні від поранень померла російська актриса Поліна Мєньших, яка зі святковим концертом приїхала привітати загарбників.

Варто зазначити, що спочатку місцева "влада" намагалася приховати масштаби "бавовни", наголосивши, що 5 ракет ЗСУ влучили у школу та Будинок культури, спричинивши "серйозні руйнування", але про постраждалих та загиблих не було жодного слова.

Нагадаємо, таким чином українські бійці помстилися за загибель бійців 128-ї бригади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...