Поранений солдат-окупант кращий за вбитого: Світан сказав, як зупинити армію Путіна

Щомісячні втрати 100 тисяч убитих або тяжкопоранених військовослужбовців російської окупаційної армії стануть для Кремля катастрофічними. У такому разі країна-агресор не зможе відновлювати мобілізаційний ресурс і неминуче програватиме на полі бою, передають Патріоти України.

При цьому поранений солдат-окупант кращий за вбитого. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZREVATEL висловив льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан.

"Мобілізаційна система видає 150-200 тисяч за три місяці, вона не зможе швидше готувати російські війська. Коли ми створимо втрати росіянам удвічі більші, ніж ті, з якими вони зможуть відновлюватись, це буде критичною проблемою для російської армії", – наголосив він.

За його оцінками, на сьогодні українська армія щодня виводить з ладу близько 1500 окупантів на добу – убитими та пораненими. "Отже, треба, щонайменше, збільшити ці показники вдвічі, щоб довести кількість вибулих із поля бою до 3 тисяч на добу. Тоді ми вийдемо на цифру близько 100 тисяч на місяць", – зауважив полковник.

Світан підкреслив: "Річ не в тім, щоб убити росіянина. А в тому, щоб він більше не повернувся на поле бою. Завдати шкоди важкими "трьохсотими" навіть краще. Окупант без руки, без ноги, без ока стає тягарем для російського суспільства. Тому завдання не вбити, а важко поранити".

Щоб наблизитися до щомісячної цифри втрат окупаційної армії на рівні 100 тисяч, постачання західних озброєнь Україні має бути збільшено у 2-3 рази, "особливо артилерії", підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...