Поряд спостерігали байдужі люди... У Києві двоє нелюдів побили дівчину-волонтерку, плювали в лице, погрожували жертві насильства приходом росіян, які тут всіх таких ви*буть!

Рашисти, які побили волонтерку

У Києві двоє чоловіків напали на волонтерку, яка відмовилася розмовляти з ними російською. Про це, посилаючись на розповідь самої волонтери і повідомлення пресслужби поліції Києва пише УП.Життя.

Повідомляється, що дівчина поверталася із прощання із загиблою госпітальєркою Іриною Цибух, і двоє перехожих звернулися до неї російською мовою у "фамільярному та вульгарному" тоні. Дівчина відповіла, що не розуміє їх і пішла далі.

Але чоловіки побігли за нею, ображали її й погрожували їй приходом росіян у місто, які, "змусять розуміти все".

"Чоловік у смугастому почав насміхатися і сказав, що через місяць я все буду "розуміти", бо приїдуть узькі і "ви*буть мене і таких, як я". І ще купа подібного бруду щодо українців, мови і мене особисто", - поділилася дівчина.

Відео переривається на моменті, коли, як стверджує Наталія, чоловік плюнув їй в обличчя. Чоловіки відібрали у волонтерки телефон і почали штовханину, яка переросла в бійку.

Дівчина повідомляє, що після того має гематому та садна на ногах, відчувала біль у носі й голові.

Наталія додала, що чекала на дзвінок чоловіка після його повернення з позицій, тому тримала в руках телефон.

Її здивувало те, що люди, які проходили і проїжджали поруч, ніяк не відреагували.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького