“Порох буде, дамо вогню”: Як соцмережі реагують на повернення Порошенка в Україну

У понеділок, 17 січня в Україну повернеться п’ятий президент України та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко після дипломатичного турне Європою. Користувачі соціальних мереж зробили дописи про те, як зустрічатимуть його, зазначають Патріоти України.

Про повернення до України Порошенко оголосив у своїх соцмережах ще 6 січня. Він наголосив на тому, що наразі необхідно докласти чимало зусиль для того, щоб активізувати західну підтримку нашої держави.

Народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко вважає, що це не просто повернення, а “спецоперація Розбуди президента”.

Народна депутатка та співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко наголосила на тому, що пересування експрезидента та його родини відслідковується і “ми бачимо щоденне втручання в приватне життя”.

Водночас депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир Ар’єв у дописі порівняв Порошенка та Зеленського, їхню реакцію на можливе російське вторгнення в Україну та як кожен з них намагається запобігти цьому.

Політик Олександр Дехтярчук також висловив підтримку п’ятому президенту та позицію щодо політичних переслідувань.

“17 січня зустрінемо президента разом”, – написав політолог Віктор Уколов.

Депутат фракції “Європейська Солідарність” Київської міської ради Олександр Погребиський розповів про деталі акції зустрічі Петра Порошенка в аеропорту.

Ветеран Антитерористичної операції на Донбасі та координатор “Res_Publika. Брати по зброї” Андрій Підлісний записав відео та закликав “приходити та підтримувати боротьбу”.

Політичний консультант Богдан Тищенко нагадав, що цей “мем року” про “Порох буде, дамо вогню” — вже давно не мем.

Також у спільноті “Солідарна молодь” підготували добірку мемів, присвячених прильоту Петра Порошенка. Там також висловили готовність взяти участь в акції зустрічі п’ятого президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...