Порошенко, Кличко, Зеленський, Луценко: Якими були політики у дитячі роки (фото)

Мери Львова та Києва, президенти і просто політичні відомі персони - всі вони були дітьми і ходили до школи. На світлинах - їх минуле дитинство і сучасність.

Українські політики опублікували дитячі фото

У День знань, 1 вересня, кожен згадує себе в студентські та шкільні роки. Багато хто публікує спогади в соцмережах, зокрема і політики. Кличко не любив вивчати англійську мову, Юрій Луценко ненавидів фізкультуру, а Жан Беленюк мав проблеми з історією, інформують Патріоти України.

OBOZREVATEL зібрав фото українських політиків у школі. Майбутні державні діячі старанно вчилися та майже всі були відмінниками.

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський був активним учнем, займався спортом, грав на фортепіано. Однолітки дали йому прізвисько "Зелений".

Володимир Зеленський навчався в школі у Кривому Розі

Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко поміняв 4 школи, оскільки сім'я часто переїжджала. Суворий батько військовий контролював успіхи братів у школі щодня. Найбільше колишній спортсмен любив географію, а ненавидів учити англійську мову.

Віталій Кличко стоїть поруч з братом і батьком

Жан Беленюк

Народний депутат та олімпійський чемпіон Жан Беленюк старанно вчився в школі, а весь вільний час присвячував греко-римській боротьбі. У шкільному табелі спортсмена гарні оцінки від 10 до 8, лише з історії була 7.

 Жан Беленюк у школі поруч з першою вчителькою

Юлія Тимошенко

Політикиня Юлія Тимошенко в школі була активною і перед однолітками демонструвала свої ораторські навички. Родичі згадують, що дівчинка з першого класу старанно вчилась і виконувала домашні завдання.

Юлія Тимошенко була відмінницею

Святослав Вакарчук

Ексдепутат і співак Святослав Вакарчук закінчив львівську школу з поглибленим вивченням англійської мови зі срібною медаллю. Учень умів грати на скрипці та баяні, а також створив шкільний театр.

Святослав Вакарчук в шкільні роки і зараз

Дмитро Разумков

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков навчався у бердичівській школі, а його вихованням займалася бабуся. Вона робила з майбутнім політиком уроки і водила на всілякі гуртки. Учень був старанним та вихованим.

Дмитро Разумков був відмінником

Юрій Луценко

Юрій Луценко навчався на відмінно в місті Рівне. Однак у нього були проблеми з фізкультурою, учень не вмів підтягуватися. На своїй сторінці політик пожартував щодо своєї зачіски до 1 вересня в 70-х.

Юрій Луценко був відмінником

Андрій Садовий

Мер Львова Андрій Садовий у школі був на дошці пошани і вчився відмінно. У коледжі політик з’їхав на "трійки", коли почав заробляти гроші.

Мер Львова Андрій Садовий навчався навідмінно

Петро Порошенко

П'ятий президент Петро Порошенко в школі любив іноземні мови, з першого класу вивчав французьку.

Петро Порошенко в юності.


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...