"Порошенку є що сказати, а Зеленському залишається звинувачувати його, розвідників, журналістів, військових, "порохоботів", опозицію, весь білий світ", - блогер

"В 50 хвилинах інтерв'ю Порошенка більше сенсів та відповідей на головні питання країни, ніж в усіх "марафонах" і відосіках Зеленського. Ні, навіть не так - більше, ніж в усіх 2,5 роках "правління" найвеличнішого, бо останній крім істерик та ненависті взагалі нічого не пропонує, без урахування умовних 1 000 000 000 дерев", - пише блогер та громадський діяч Валерій Прозапас на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"П'ятий зустрів вторгнення РФ і командував армією, яка звільнила 2/3 гібридно захоплених територій - шостий "розведеннями" віддав политу кров'ю землю, отримавши і війну, і ганьбу.
П'ятий створив антипутінську коаліцію та прибивав Кремль санкціями - шостий своїми Оманами провалив дипломатію і зробив Путіна сильним, з Потоком-2 та діалогом з Заходом про Україну без України.
П'ятий подолав залежність від російських енергоносіїв - шостий відновив поставки електрики з РФ та замість "зменшення платіжок" довів країну до енергетичної кризи.
П'ятий своєю політикою забезпечив прибутковість держпідприємств та зростання економіки - шостий їх віддав олігархам, з якими раніше сам офшорився, а гроші став збирати з населення через податки та ціни.
П'ятий відновив ЗСУ - шостий їх руйнує, садить військових в клітки, зливає спецоперації, призначає в ОП фсбшників.
Продовжувати можна до ранку, все це порівнянню не підлягає, у Голобородька за 2,5 роки немає ЖОДНОГО помітного досягнення, тому так багато крику та погроз.
Навіть слова Зеленсього про "майстрів спорту по боротьбі з короновірусом" обернулися 85 000 померлих - і в цій страшній цифрі і "велике крадівництво", і схематози з вакцинами, і продані маски ще на початку епідемії, і провалена допомога медикам.
Саме тому Порошенку є що сказати - а Зеленському залишається звинувачувати його, розвідників, журналістів, військових, "порохоботів", опозицію, весь білий світ, що він і робить з переляканим виглядом починаючого узурпатора, хоча його легітимність стрімко наближається до нуля. І його стадіон буде зовсім не таким, як у Порошенка. "Тє".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...