"Портников не давав жінці вставити слова": Арестович вирішив виступити на захист російської журналістки Латиніної

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович вирішив виступити "адвокатом" російської журналістки Юлії Латиніної і захистити її аргументи про "імперську спадщину РФ та України", передають Патріоти України.

Напередодні на Youtube-каналі російського опозиційного журналіста Марка Фейгіна відбувся ефір щодо імперського минулого Росії. Гостями стали український журналіст Віталій Портников і російська "ліберальна" журналістка Юлія Латиніна.

Латиніна, зокрема заявила, що українці безпідставно взяли на себе "роль жертви", бо були "партнерами РФ по імерії". На її думку, зображення росіян як "генетичних імперців" є частиною української "військової пропаганди".

У свою чергу український журналіст Віталій Портников "розніс" тези Латиніної. Він наголосив, що українці ні в якому разі не були "партнерами" росіян по імперії. Він зауважив, що чимало людей українського походження дійсно перебувало на важливих державних посадах як в Російській імперії, так і в часи СРСР чи навіть зараз – у путінськй РФ. Але ціною цього завжди була відмова від власної ідентичності і русифікація.

Олексій Арестович не зміг оминути цю жваву дискусію і на своєму каналі у Youtube кинувся зі звинуваченнями на адресу Віталія Портникова, заявивши, що журналіст не давав Литиніній "вставити слова" і що під час розмови відбулась низка "інтелектуальних підмін".

"Які дебати? Коли істероїд, хапаючись за голову репетував три години, не даючи жінці вставити слово? Це навіть чисто за зовнішньою формою: істероїдні нотки, самонакручування, самоновивання, слина, що летить, хапання за голову, патетичні жести…Все це на межі образи, на межі фолу, на межі безперервного потоку звинувачень. Тепер ми беремо технічно: все це через низку інтелектуальних підмін. Тобто, береться і приписується самоідентифікація, наприклад, українська, людям, у яких вона технічно не могла бути. Тому що концепцію сучасної української держави сформував у своїх львівських лекціях... наш улюблений перший президент, який закінчив життя в Радянському союзі…Грушевський... Коли у нас такі люди вважаються інтелектуалами, піднімаються на прапори і вважаються "ось це найкраще, що у нас є" – хлопці, маю одну відповідь. Не буде ні НАТО, ні ЄС, ні науки, ні північних кордонів нічого не буде... Все, це вирок", - висловив свою експертну думку Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...