Португалія може передати Києву третину своїх "робочих" танків Leopard 2

Португалія може відправити Україні третину своїх "робочих" танків Leopard 2 на тлі дозволу Німеччини на реекспорт німецьких бойових машин з боку третіх країн, передають Патріоти України.

Як пише місцева газета Correio da Manhã, джерело наближене до португальського уряду повідомило, що Лісабон може відправити Україні чотири танки Leopard 2.

Інформатор каже, що на озброєнні армії Португалії є 37 танків моделі Leopard 2, проте з них "повністю справні" тільки 12. Газета пише, що таким чином армія Португалії може віддати ЗСУ третину своїх "робочих" танків Leopard 2.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...