Поруч із СБУ і КМДА: У Києві в ресторані під столами нібито виявили підслуховувальні пристрої (фото)

У центрі Києва в одному з ресторані під столами нібито виявили 10 підслуховувальних пристроїв. Заклад розташований на вулиці Володимирській. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив юрист Віталій Яницький. Офіційної інформації з боку правоохоронців поки не надходило, зазначають Патріоти України.

"У київському ресторані "Стейкхаус" знайшли понад 10 підслуховуючих пристроїв під столами. Це заклад на вулиці Володимирській, недалеко від СБУ та КМДА, між іншим. Бачив, що заклад зараз опечатали правоохоронці, тому історія виглядає серйозною", – написав Яницький.

За словами юриста, є підозри, що записи використовувалися "з комерційною метою та зливалися чи продавалися іншим зацікавленим особам". "Такі собі інсайдерські "зливи", що мають попит на чорному ринку", – додав Яницький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...