Поруч стояло авто зі зброєю: У РФ виявлені застреленими двох людей у військовій формі

Росіяни ще не встановили особи загиблих, однак експерти вже спромоглися встановити, що причиною смерті стали вогнепальні рани. Тіла двох убитих чоловіків у військовій формі виявлено у Воронезькій області Росії. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza в п'ятницю, 14 липня, передають Патріоти України.

У соцмережі зазанчають, що двох загиблих з вогнепальними пораненнями виявили вранці 6 липня у Хохольському районі області поруч з автодорогом Вороніж-Луганськ, під селом Оськине. У повідомленні зазначається, що на чоловіках була військова форма, але не було жодних документів.

Коло загиблих також виявлено автомобіль УАЗ СГР, усередині якого знаходилася зброя. Особи загиблих досі не встановлені. Експерти змогли з'ясувати тільки, що смерть настала від вогнепальних поранень. Нині ведеться розслідування за фактом убивства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...