"Посадіть у в'язницю": У Кельні показали Путіна в тюремній робі (фото)

Банер розміром десять на шість метрів висить на фасаді висотної будівлі м.Кельн, Німеччина.

У західній частині Німеччини у місті Кельн з'явився барвистий банер із зображенням президента Росії Володимира Путіна, інформують Патріоти України. На ньому лідера країни-агресора зображено в сорочці ув'язненого і з банановою шкіркою на голові.

Відповідний знімок опублікували видання EPA у Twitter. Також його опублікував у своєму Telegram-каналі російський художник, який прославився в мережі карикатурами на Володимира Путіна, Семен Скрепецький (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

"На стіні будинку в Кельні з'явився величезний мурал путіна в тюремній робі", – написав Скрепецький. Видання EPA зазначають, що банер розміром десять на шість метрів висить на фасаді висотної будівлі. Публікацію супроводжували хештегами #Україна, #Війна та #Путін.

На опублікованому кадрі показано, як Путін зі злим виразом обличчя позує у сорочці тюремного ув'язненого, на якому, до речі, присутній напис: "Посадіть у в'язницю".

Зазначимо, що це не вперше, коли обличчя президента РФ Володимира Путіна з'являється на будинках у європейських містах. Після вторгнення російських військ на територію України у різних країнах світу стали з'являтися мурали із зображенням диктатора-Путіна.

Наприклад, у каліфорнійському місті Лос-Анджелес з'явився барвистий мурал зі скандальним ляпасом актора Вілла Сміта, проте він "дістався" не коміку Крісу Року, а президенту РФ Володимиру Путіну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...