Поселився в районі мільйонерів у Нью-Йорку: Арестович заявив, що обрав це місце через "найкращий режим безпеки"

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович не відповів на запитання, на якій підставі виїхав до США. Про те, що він робить в Америці, Арестович поділився в інтерв'ю журналістці Ганні Олицькій, передають Патріоти України.

За словами Арестовича, він виїхав "на законних підставах", але на яких саме - не став уточнювати. На питання, як йому вдалося виїхати, Арестович коротко відповів: "Законно, звичайно". Він також додав, що проблем із перетином кордону у нього не було, а до Штатів він приїхав нібито як "незалежний експерт з українських питань". "Моя діяльність мала певну причетність до того, щоб Україні надали наступний транш допомоги", - заявив Арестович.

Наразі колишній радник ОП орендує житло в районі Central Park у Нью-Йорку. Він додав, що тут режим безпеки набагато кращий, ніж у будь-якому іншому районі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...