Посол Великої Британії розповіла, для чого російські окупанти викрадають українських дітей

Амбасадорка Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс вважає, що країна-агресор РФ здійснює незаконне переміщення та депортацію українських дітей, щоби винищити під корінь наступне покоління захисників України. Про це вона розповіла в інтерв'ю, передають Патріоти України.

На її думку, викрадення дітей також є частиною плану російського окупаційного вторгнення. «Насправді я ледве стримую себе, коли думаю, що дітей забирають або силоміць, або під виглядом, ніби вони їдуть у літні табори чи кудись на оздоровлення. Тоді українським родинам може бути бюрократично важко повернути їх назад. Або вони піддаються неймовірному невпинному промиванню мізків (з боку росіян)», — сказала амбасадорка Великої Британії в Україні.

Політикиня вважає, що питання вилучення дітей не є новим, адже «війна в Україні триває вже впродовж багатьох років». Сіммонс додає, що викрадення створює психологічний бар'єр між дітьми та їхніми батьками.

«Ми знаємо, що є діти, які повертаються (з РФ — ред.) з думкою, що воювати росіянам проти України — це правильно.Тож перед Україною постало не одне, а два питання: перше — це необхідність повернути дітей у їхні сім'ї, а друге — це психологічна допомога після промивання мізків (росіянами. — Ред.)», — підкреслила амбасадорка.

Сіммонс говорить про те, що цинічний план Кремля в депортації українських дітей настільки жахливий, що для неї «не потребує стільки дискусій».

«Цілком зрозуміло, що росіяни викрадають дітей, щоб винищити під корінь наступне покоління захисників України. Усе це надзвичайно жахливо. Це жахливо на всіх мислимих рівнях. І для мене це питання, яке не потребує стільки дискусій», — заявила посол Великої Британії в Україні.

Вона закликає країну-агресорку РФ припинити цю цинічну політику, вимагає повернути дітей і батьків одне одному, і дозволити «Україні зростати».

Джерело: АрміяInform
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...