"Поспішайте з'їздити до Одеси - це літо цілком може стати останнім, коли вона ще буде українською", - політтехнолог Голобуцький

Навіть на сьомому році війни для Одеси актуальна установка "українське = другосортне, селянське".

"Поспішайте з'їздити до Одеси - це літо цілком може стати останнім, коли Одеса ще буде українською і її відвідання буде безпечним", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кремлівські пропагандисти взялись висміювати обурення української блогерки Олени Балаби, що в Одесі майже відсутні ресторани чи кав'ярні з обслуговуванням українською і англійською - практично нема куди ані українцю піти, ані іноземця повести, багато де українську для персоналу взагалі забороняють: "Жах в общем, представляете, как им страшно! А я просто еще раз подчеркну, что так страдает и изнывает тот самый «прогрессивный» контингент, для которого нормально превратить в кусок фарша человека за отличное политическое мнение, который отбраковывает детей — эти низкого качества, а эти чуть качеством повыше, не считает за людей жителей Донбасса, ну а чуть что померещится — живьем жжет. Подспудно, конечно, понимая свою убогость — к «подпольному образованию» вот стремится, в схроны, как требует нутро. Кстати, НАЗВАНИЯ ЗАВЕДЕНИЙ, ГДЕ ВСЕ ПО-УКРАИНСКИ, ГОВОРЯТ САМИ ЗА СЕБЯ — «Гречка», «Львовская Мануфактура», «Пузата хата», «Куманець», «Хмiльна Качка» — ИХ УРОВЕНЬ. Очень в «духе города», основанного Екатериной II, да и еще одному из отцов-основателей — Арману Эммануэлю дю Плесси Ришелье, то есть Дюку, взирающему на происходящее со второго люка, тоже явно «должно понравиться». Так что паника «прогрессивного контингента» ясна, ведь даже если ничего не делать с занозой — не обратиться к врачу или не намазать гнойник мазью Вишневского, ОРГАНИЗМ РАНО ИЛИ ПОЗДНО ОТТОРГНЕТ ЗАНОЗУ САМ.

--

Власне, чи не всі 30 років незалежності одеситів переконували, що Україна, українськість для них - це "заноза", котра рано чи пізно відвалиться і Одеса знов стане "ісконним русскім ґородом". Так, русскомірскім кретинам фіолетово, що ніякий Дюк і тим більше лярва Катерина Одеси не "засновувала", українські козаки там були задовго до того, як московити сповзли з йолкі і виповзли з болота. В них є чіткі тези для пропаганди: "Одесса - русский город".

А ще гірше, що досі, навіть на сьомому році війни, для Одеси актуальна установка "українське = другосортне, селянське". Кремлівським пропагандистам навіть не треба накидати щось нове - просто підтримувати вже наявну думку. Це при тому, що Одеса - стратегічно важливе для держави місто, вразливе для ворожих диверсій.

Але якщо київська влада продовжуватиме сидіти на шпагаті і не вживатиме жорстких заходів для закріплення українського суверенітету в Одесі в усіх сферах - освітній, культурній, туристичній, військовій - і не обламає жорстко руки шаріївцям і медведчуківцям, це нічим добрим не закінчиться. Вже після найближчих виборів ми дійсно можемо цілком легітимно отримати анклав кремлівських маріонеток, "ОНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...