Постачальниця яєць по 17 грн поскаржилась, що загубила в Хорватії сумку із євро, - ЗМІ

Постачальниця харчів для Збройних сил України Тетяна Глиняна, зокрема яєць по 17 гривень, після розголосу у ЗМІ продала три готелі у Хорватії. За даними місцевих видань, вона "випадково та необережно" залишила біля будинку сумку із понад пів мільйоном гривень, яку швидко вкрали. Про це йдеться у матеріалі slobodna dalmacija, передають Патріоти України.

За інформацією журналістів, Тетяна має будинок у Стомариці в Брелі. Коли вона продавала свої готелі, то нібито "випадково та необережно залишила сумку перед будинком". За її словами, сумка із грошима зникла миттєво.

Як встановили правоохоронці, перед будинком бачили лише вантажівку комунального підприємства, яка не має жодного відношення до зниклих речей. У поліції журналістам розповіли, що українка написала заяву про шахрайство.

"10 січня до Макарського відділку поліції надійшло повідомлення про втрату сумки, яка була залишена без нагляду в районі Брела, в якій були комп'ютер, гроші та інші речі. Триває кримінальне розслідування", - йдеться у журналістському запиті.

За неофіційними даними, у зниклій сумці були ноутбук, USB, п’ять мобільних телефонів, особисті документи, банківські картки та сумка з 16 тис. євро. Загальна сума збитків становить 27 тис. євро (1 134 000 грн).

"Чи перебувала Тетьєна під час нашого прибуття в будинку площею 545 квадратних метрів, з якого тільки двір має понад 300 квадратних метрів і який вона купила в 2016 році в чоловіка з Брельї, який живе в Німеччині, нам залишається невідомим, але будинок не був порожнім, тому що всі вікна на горищі були відчинені, а перед будинком стояла біла Toyota з українськими номерами", - зазначили хорватські журналісти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...