Постійно отруює життя людям: "Князь", який пропонував українській блогерці "пасасать", виявився таким собі Козіком з кримінальним шлейфом та знаменитим батьком

“Князьок-Ігорьок” напідпитку, який принижував відому блогерку Раміну Есхакзай за невдале паркування, виявився Ігорем Козіком – майстер спорту з боксу, має кримінальні справи за крадіжку, розбій, побиття людини, погрози працівнику правоохоронного органу. Жодного разу він не поніс покарання.

Його батько – Олександр Козік – майстер спорту з велоспорту, був у третій сотні на Майдані 2014 року.

Його батько – Олександр Козік – майстер спорту з велоспорту, був у третій сотні на Майдані 2014 року.

Так, син відомого батька, напідпитку 1 червня під час повітряної тривоги принизив жінку за невдале паркування: “Ти свой рот закрой, бухая, блін! Ти можеш у меня пасасать!” сів у Maserati та поїхав.

Після інциденту Раміна Есхалай звернулася до поліції через приниження її честі й гідності. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Також блогерка провела власне розслідування і з’ясувала, що Ігор Козік має ряд кримінальних справ, але жодного покарання не отримував. На думку Есхакзай через відомого батька та корупційну складову.

У 2021 році разом з іншими особами наніс тілесні ушкодження громадянину Павлу. У результаті порушено кримінальне провадження. Проти нього порушено кримінальне провадження за розбій. Також за статтею 187 Кримінального кодексу України частина третя – злочин проти авторитету державної влади, органів місцевого самоврядування, погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Злісний неплатник аліментів, має заборгованість по аліментах понад 300 тисяч гривень. Має дітей від різних жінок і це для нього помякшувальна обставина. Його позбавили дозволу на зброю, але він продовжує протизаконно носити її із собою”, – розповіла вона в етері ТК “1+1”.

На цей час щодо Ігоря Козіка розглядається кримінальне провадження у Києво-Святошинському райсуді за ч. 2, ст. 345 КК України (злочин проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об’єднань громадян та злочини проти журналістів; погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Зараз у суді перебуває справа. Він жодного разу не з'являвся на судові засідання. Людина так зі мною себе повела через те, що він жодного разу не був покараний”, – зазначила Есхалай.

Блогерка зауважила, що Печерська районна поліція вже затримувала Ігоря Козіка та саджала в СІЗО. Однак, потім його випустили. За інформацією від особистих джерел Есхакзай, які мали справу з даною особою, він “купив” свій вихід за 5 тисяч доларів, заплативши їх до Печерського суду.

Вона закликала всіх, хто постраждав від дій Ігоря Козіка зв’язатися з нею.

Дана особа погрожує постраждалим, тому вони бояться продовжувати боротися проти порушника.

Просимо всіх хто постраждав від дій Козіка Ігор Олександровича, зв’язатися зі мною.”, – додала Раміна.

Передісторія

У Києві блогерка Раміна Есхакзай невдало припаркувалася. В той час коли евакуатор забирав її машину за до дівчини підішли чотири чоловіки – почалося спілкування. На запитання блогерки “Хто ви?”, один з них, похитуючись, відповів:

Я є князь, а ви хто?” – сказав він, чухаючи не прикрите рубашкою черево, з синіми трусами, які виглядали з-під джинсів.

Один з його друзів намагався заспокоїти “князя” та назвав його ”Ігорьком”.

У відповідь “князю-Ігорьку” Раміна зауважила, що чоловік зранку і вже на підпитку. У відповідь Ігорьок порушив її особистий простір, почав ображати та пропонувати зробити йому мінет.

Ви правіла знаєтє, как машину ставіть? Бухая ти, ти свой рот закрой, бухая, блін! Ти можеш у меня пасасать! Будєш толька сасать”, – сказав Ігорьок, сів на пасажирське сидіння Maserati та поїхав.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...