Посилювати ППО нема чим: Російські "воєнблогери" панікують через удари українських дронів, - Казанський

Після серії вдалих ударів українських дронів, зокрема по нафтобазах та складах паливно-мастильних матеріалів у Курській і Воронезькій області РФ, російські “військові експерти” запанікували. Вони визнали, що російська ППО не здатна захистити всі об’єкти від цих атак. На це звернув увагу в своєму огляді український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, російські “воєнблогери” почали вимагати посилювати ППО для охорони таких об’єктів. Але, як виявилося, зробити це нема чим. Зокрема російський військовий оглядач, полковник у відставці Михайло Ходарьонок визнав, що можливості українських дронів зростають, дальність їхньої дії збільшується, а Росія так і не змогла знайти ефективний захист.

В ефірі російського телеканалу він говорив, що українські дрони можуть завдавати ударів в межах європейської частини РФ — вони долітають і до Нижнього Новогорода і до Санкт-Петербурга, тобто дальність 1000 км для них уже не межа.

Водночас він визнав, що російська ППО не може захистити територію РФ, тому що простори дуже великі. “Дивовижні люди, звісно. Не можуть свою територію освоїти та захистити, але при цьому розв'язали війну, щоб захопити ще більше землі”, — прокоментував Денис Казанський.

Також український журналіст зазначив, що така зброя в Україні з’явилася за два роки “демілітаризації”, яка, як стверджує Путін, йде за планом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...