Потап за кордоном працює з росіянами, на російський ринок. Заграє з "Иванушки International": Блогер "злив" інформацію про продюсера (відео)

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов із посиланням на своє співтовариство пліткарів повідомив, що продюсер і репер Потап відкрив за кордоном міжнародний лейбл, а власницею зробив екс-подругу Насті Каменських - Анну Андрійчук, з якою йому приписували роман.

За словами Беспалова, цей лейбл співпрацює з росіянами, зокрема з Дариною Тарасовою, яка є дружиною соліста групи "Иванушки International".

"Потап, який каже, що він в усьому світі прославляє Україну та українців, працює на російський ринок і випускає музику на Росію. І щоб до нього не можна було докопатися, він оформляє цей лейбл не на себе. Щира українка Каменських в курсі всіх справ Потапа, але готова мовчати і терпіти, тому що залежить від нього", - сказав Беспалов.

Він додав, що Каменських терпить таку поведінку Потапа, тому що у неї немає іншого композитора, який писав би їй пісні, а також у неї немає продюсера, який допоміг би їй врятувати кар'єру.

"Каменських, яка їздить по всьому світу і говорить про те, як важливо підтримувати українців, мовчить про те, що Потап працює з росіянами, тому що їй потрібні гроші. Вау, ви просто лицеміри в квадраті", - додав Беспалов.

Також блогер уточнив, що Потап живе за кордоном, а повернутися в Україну він не може.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму біля Сімферополя, Євпаторії в Севастополя лунають вибухи. Гарно горить військовий аеродром Саки, чути детонацію боєприпасів (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 7:45

У ніч на п'ятницю у Криму була оголошена балістична небезпека. Вибухи було чути в Новофедорівці, в районі Окунівки та Сімферополі,передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Кримський вітер" . Місцеві мешканці повідомили про пожежу на а...

Народні прикмети на 26 липня. Кому сьогодні щастить та що не варто позичати з цього дня щоб не втратити благополуччя

п’ятниця, 26 липень 2024, 7:05

Єрмолай народився в III столітті в Нікомидії. Він прийняв хрещення і з часом став пресвітером і проповідником. В ті часи йшли гоніння на християн, тому Єрмолай, а також його сподвижники Єрміпп і Єрмократ змушені були переховуватися. Але Єрмолай не поли...