Потім їх не зупинити: Названо п'ять найбільш запальних знаків Зодіаку - "загоряються", немов сірник

Астрологи, які раніше назвали найбільш стресостійкі знаки Зодіаку, визначили, хто з представників зодіакального кола володіє найбльш "вибуховим" характером. Про це повідомляє портал "Яндекс. Дзен", передають Патріоти України,

1. Стрілець

Стрільці обожнюють публічні виступи, тож їм завжди цікаво влаштувати спектаклі з собою в головній ролі. І не важливо, хто чи що стане причиною влаштованого ним скандалу: кохана людина чи незнайомець. Його вибухонебезпечний характер змете з дороги будь-якого, хто наважиться образити Стрільця.

2. Овен

Цей знак Зодіаку схожий на вулкан, який в будь-який момент почне вивергати лаву з проклять і звинувачень, навіть не намагаючись втамувати свою лють і емоції. Зірки не радять злити Овнів або ж стояти на їх дорозі, намагаючись перегородити шлях. Хороша новина: після того, як Овни вичавлять з вас всі сили своїм словесним потоком, вони швидко заспокоюються і перетворюються на любителів весело і екстремально провести час.

3. Скорпіон

Дратівливість і образливість перетворює цей знак Зодіаку на сущого диявола. Інколи Скорпіони самі не можуть зрозуміти, чому їх все дратує. В їх голові миттєво з'являється план помсти за образи - справжі чи видумані. Контроль над собою Скорпіони втрачають швидше, ніж подумають про наслідки, а трощити все на своєму шляху вони вміють.

4. Діва

Діви не люблять нападати першими, а тому їх важко вивести з рівноваги. Холоднокровний характер Дів не дозволяє їм вивалювати на оточуючих свої емоції. Але чужа дурість здатна викликати в Дів роздратування, і тоді від їхніх причіпок і занудства не сховатися.

5. Тілець

Цьому знаку Зодіаку зовсім не складно бути добрим і спокійним одночасно. Такі риси характеру - просто подарунок долі. Але неймовірна впертість Тільця може довести до спалаху гніву його співрозмовника. Сам же Тілець буде довго набирати "розгін", але якщо вже він розлютиться, то його вже не зупинити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У "Крокус Сіті Холі" вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....