Потрапив на фронт із колонії: Російський військовий ліквідував десяток своїх "побратимів", коли ті спали (фото)

На тимчасово окупованій частині Запорізької області один з військовослужбовців РФ, що раніше вже був засуджений, ліквідував 10 осіб російської армії, коли ті спали. Про це повідомили в Telegram-каналі "Досье Шпиона", передають Патріоти України.

В дописі зауважили, що мова про Максима Андрійовича Федорченко (позивний "Барабаш"), військовослужбовця 2-ї штурмової роти «V» 38 окремої мотострілецької бригади (в/ч 21720, Катеринославка). Станом на понеділок, 28 жовтня (коли з'явилась публікація), його пошуки тривають й надалі.

Згідно з повідомленням, в ніч на 26 жовтня у районі н.п. Новопокровка Запорізької області Федорченко ніби як розстріляв десятьох сплячих військовослужбовців свого підрозділу і зник у напрямку н.п. Пологи. Раніше найманець був засуджений на 4 роки 6 місяців колонії суворого режиму.

Також на інцидент звернув увагу український журналіст Андрій Цаплієнко. Він написав: "В росіян на Запорізькому напрямку одразу мінус 10 окупантів, якщо вірити телеграм-каналу «Досье шпиона». За версією каналу, який поки що є єдиним джерелом інформації про випадок, російських військових розстріляв «свій», раніше засуджений 33-річний Федорченко Максим Андрійович, позивний «Барабаш». Він закинув гранату в бліндаж, а потім відкрив там вогонь".

Цаплієнко також додав фото, вказавши, що "нібито в Мелітополі роздають «ориентировку» на втікача, але про це в російських ресурсах ані слова".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрапив на фронт із колонії: Російський військовий ліквідував десяток своїх "побратимів", коли ті спали (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 16:07

На тимчасово окупованій частині Запорізької області один з військовослужбовців РФ, що раніше вже був засуджений, ліквідував 10 осіб російської армії, коли ті спали. Про це повідомили в Telegram-каналі "Досье Шпиона", передають Патріоти України. В допис...

"Рішення прийнялось в один день": Оля Цибульська повідомила, що виїхала з України за кордон

понеділок, 28 жовтень 2024, 15:30

Українська співачка Оля Цибульська у своєму Instagram заявила, що разом 9-річним сином Нестором виїхала з України за кордон, передають Патріоти України. Зі слів Олі, рішення прийнялось в один день. Вона каже, що це не «втеча», а «свідоме бажання змінит...