"Потрібно розуміти, що ми заходимо у важку зиму, що окупанти будуть рватись як на захід, так і на Київ", - Серж Марко

"Генштаб попередив про можливість нападу з Білорусі. Це не новина, логічно що коли РФ збирає у Білорусі 100к + особливого складу, то це не для того, щоб картоплю у мундирах посмажити", - пише волонтер Серж Марко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"План зрозумілий, вони хочуть навернути енергосистему України і скориставшись панікою та втратою координації, та деморалізацією мирного населення запригнути як можна глибше, відкривши другий фронт та відтягуючи сили зі Східу та Півдня, блокуючи логістику "ленд-лізу" та зменшуючи наступальний потенциал ЗСУ.

План зрозумілий та логічний, все на поверхні. Питання у тому – чи вийде це зробити та досягнути успіхів, або слабокоординована "міжнаціональна" групіровка вихватить пі*ди, і замість блокування логістичних артерій питання командування РФ буде у тому, як можна витягнути максимум особливого складу назад у Білорусь, тому що ЗСУ смажить картоплю у мундирах вже у буквальному сенсі. Подивимось як воно буде.

Але потрібно розуміти, що ми все ж таки заходимо у важку зиму, що окупанти будуть рватись як на Захід, так і на Київ. А це означає, що знов колони цивільних, знов бійці будуть витягувати сім'ї з домівок, що залишились у оточенні, знов на трасах будуть стояти автівки з біженцями, розрізані російськими "коробочками". І якщо цивільні вже не замислюються над питанням, як вони планують прожити ці кілька місяців і залишитись у живих – то час про це подумати.

Судячи по останнім наративам, життя цивільного українця для росіян не вартує нічого. І жахи Маріуполя, Бучі чи Бородянки будуть вже не вірогідною подією, а логічною місією росіян. Так що майте план на найгірший випадок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...

Потрібно оприлюднити списки тих, хто виїхав за кордон і не повернувся без належних підстав, та ввести для них 10-кратний довічний військовий збір, - Юрій Луценко

понеділок, 29 квітень 2024, 0:15

"Про ухилянтів. Сьогодні повернувся від своїх із фронту. Ситуація критична. І не тільки через нестачу зброї. Некомплект у військах - величезна проблема. Тому жодного доброго слова про ухилянтів не можу сказати", - пише політик та громадський діяч Юрій ...