"Поцілили точно у БК": Надпотужна детонація російського танка вразила користувачів соцмереж (відео)

Неймовірно потужна та видовищна детонація російського танка на лівому березі Дніпра у Херсонській області вразила користувачів соцмереж. Відповідними кадрами поділився у себе у Twitter відомий український блогер та волонтер Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

«Воїни Грифон 501 точним ударом знищили російський танк вашим дроном. Поцілили точно у БК, від чого танк розірвало на атоми», — розповів він у коментарі до опублікованого відео.

Своєю чергою, користувачі у зв’язку з настільки потужним вибухом припустили, що волонтери нарешті почали постачати Силам оборони FPV-дрони зі «збагаченим ураном», перетворивши їх на справжню «ядерну зброю».

При цьому російські окупанти часто не здатні протидіяти українським безпілотникам, навіть маючи у своєму розпорядженні засоби радіоелектронної боротьби, про що свідчить інше відео від Стерненка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...